2015. március 13., péntek

YATAS MATRACOK ÉS TÖRTÉNELEM

Yatas matracok


YATAS MATRACOK ÉS TÖRTÉNELEM

A Yatas matracok olyan évtizedek óta forgalmazott matrac típusai, mint a Blue Star vagy a kifinomult minőségükről elhíresült Yatas kanapék. A YATAS Törökország egyik legnagyobb bútor-, ágybetét- és lakástextil gyártója rugós matracok területén kiemelkedő és népszerű. A belső piacon kívül számos európai országba és az Egyesült Államokba is szállítja termékeit. Kizárólag jó minőségű termékek szerepelnek a gyártó palettáján. Így hosszú évek óta a YATAS embléma garancia a vásárlók számára. Termékeik gyártásához csakis kiváló minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek részben szintén a YATAS matracok termékei, másrészt nyugat-európai országokból származnak, ha megfelelnek a YATAS belső szigorú minőségi elvárásainak. A nagy kapacitásnak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a gyár bármilyen minőségi és mennyiségi igényt ki tud elégíteni. Ez az oka, hogy a YATAS matracok számos szálloda tenderen szerepeltek sikerrel Európában és Magyarországon is.

Yatas kemény matrac választékban igazán el vagyunk kényeztetve, hiszen a Yatas Blue Star matrac már több, mint 10 éve forgalomban van a magyar matracpiacon, így több ezer elégedett Yatas Blue Star vásárló élvezheti a kemény Yatas matracok páratlan kényelmét és strapabíróságát. A Yatas matracokra jellemzően minden keményebb Yatas rugós matrac egyben megfelelő vastagsággal és alapanyag összetétellel bír, így meglehetősen tartós és alaktartó matracokat kapunk több évtizedes gyáűrtási és forgalmazási tapasztalatta a háttérben. A Yatas matracokra általában is az ár-érték arányban megfelelő minőség a legjellemzőbb tulajdonság és az olcsóbb bonell matracok kategóriában is olyan minőséggel találkozhatunk, amit nem is várnánk el az adott árkategóriában. Nem véletlen tehát, hogy a keményebb vagy a kifejezetten kemény Yatas matracok Magyarország számtalan szállodájában megtalálhatók. A szállodai felhasználás minden matrac gyáértó esetében amúgy is egy nagyon sarkalatos kérdés, hiszen mi lehet jobb referencia, mint egy több száz ággyal rendelkező szállodai felhasználás, ahol a tartósság, az alaktartás, a kényelem és a legérzékenyebb ár/érték arány szempontjait együttesen figyelembe véve kell a beszerzési osztályon kiválasztani a funkciónak és a különböző terhelésnek megfelelően az elképesztően széles választékból a legmegfelelőbb matrac típust kiválasztani. A legnagyobb szálloda láncok is tehát nem véletlenül választották a kiváló minőségű és több évtizedes gyártási múlttal rendelkező Yatas matracokat és nem kisebb szállodalánc neveket találunk a referencia listában, mint a Hilton, Sheraton, Ibis, Kempinski, Ramada. A Yatas félkemény, kemény matracok tehát már világszerte szállodai vonalon is több évtizede bizonyítják, hogy a szállodák szakemberei nem tévednek és feltétel nélkül megbízhatnak a legkifinomultabb szállodai igényeket is kielégítő Yatas matracokban.




A Yatas Blue Star matrac a Yatas bonell rugós matracok között kiemelt figyelmet érdemel, hiszen a megfizethető viszonylag olcsó matrac kategóriában kivételesen jó minőséget kapunk. A Yatas Blue Star matrac egy vastag felépítésű több nagyon átgondolt párnázórétegből álló rétegrenddel készül és annak ellenére, hogy a matrac belsejében "csak" egy nagyon jó minőségű bonellrugós rugórendszer található, a matrac kifejezetten feszes komforot, rendkívüli élettartamot és ergonómikus alátámasztást kínál. A Yatas Blue Star matracok több, mint 10 éve kaphatók a magyarországi matrac kereskedésekben és matrac szaküzletekben, így több ezer elégedett felhasználó hajtja minden éjjel fejét egy Yatas Blue Star matracon. A recept viszonylag egyszerű: legyen egy matrac vastag, legyen, strapabíró, legyen alaktartó és megfelelően kemény és ami talán a legfontosabb, hogy nagy méretű franciaágy esetén is maradjon a lélektani 100 000 Forint környékén. Természetesen a Yatas Blue Star matracok ezeket a kritériumokat 100% mértékben már évtizedek óta hozzák. Nem véletlen tehát, hogy a minőségi bonell rugós matrac kategóriában a Yatas Blue Star matracok már évek óta kiérdemelt figyelmet és erőteljesen meghatározó piaci részesedést élvezhetnek. A török matracokra -így természetesen a Yatas Blue Star matrac esetében is- kifejezetten jellemző a páratlan esztétikai élményt kínáló külső megjelenés. Az elegáns általában jacquart szövésű matrachuzat messze állnak a rikító, kihívó megjelenéstől mégis annyara egyedi, felsőkategóriás és letisztult megjelenéssel bírnak, hogy az ember már első látásra is hajlamos beleszeretni egy-egy Yatas matracba. Ilyen élmény a Yatas Blue Star matrac külső megjelenése is, hiszen az anyagában mintásra szőtt Blue Star matrachuzat szürkés, nagyon halvány kékes megjelenésével első látásra is a biztonságot és az otthon melegét kecsegtetik a Vásárlók felé. A Yatas Blue Star matrac tehát ebben az árkategóriában a biztos választás minden tekintetben. Keménység, megbízhatóság, komfort, alátámasztás és megjelenés vonatkozásában is magasan túlteljesíti árkategóriáját.

Matracguru matrac szaküzlet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése